Presentatie verkiezingsprogramma 2022-2026

verkiezingsprogrammaaanbieding2022

Kees den Uijl overhandigt verkiezingsprogramma aan Gert van der Rhee

maandag 07 februari 2022 17:18

Samen leven, Samen wonen, Samen werken, deze drie hoofdthema's lopen als een rode draad door het verkiezingsprogramma 2022-2026 van de ChristenUnie-SGP Heerde.
‘Deze thema' s motiveren ons om ons in te zetten voor alle inwoners van onze mooie gemeente Heerde’ zegt fractievoorzitter en lijsttrekker voor de komende verkiezingen, Gert van der Rhee. ‘De verkiezingen gaan over ons allemaal, over hoe we onze samenleving willen inrichten en hoe we die in stand kunnen houden. Dat gaat niet vanzelf, dit vergt inspanning van burger en overheid.’
Campagneleider Kees den Uijl overhandigde het eerste gedrukte exemplaar van het verkiezingsprogramma aan fractievoorzitter Gert van der Rhee. De plaats van handeling was niet zomaar ergens een mooi plekje in de gemeente Heerde. Daar hoeft gelukkig niet lang naar gezocht te worden, maar in het dorpsontmoetingscentrum de Hof van Cramer in Wapenveld. Ook een mooie plek. Een plek om te lezen, te leren en inspiratie op te doen. Een ontmoetingsplek voor iedereen. Maar ook een gebouw dat verouderd is, met hoge energiekosten en dat niet op een ideale plek ligt. ChristenUnie-SGP is er daarom voorstander om de activiteiten van de Hof van Cramer te verplaatsen naar een nieuw te bouwen multifunctionele accommodatie aan de W.H. van de Pollstraat.
Lijsttrekker Gert van der Rhee wijst erop dat ondanks de bijzondere tijd waarin we leven, de Heerdenaren hebben laten zien oog voor elkaar te hebben. ‘We zijn in staat om elkaar op creatieve manieren te vinden en elkaar te helpen. Als ChristenUnie-SGP zijn we ervan overtuigd dat het meer dan ooit belangrijk is om te geloven in en te werken aan een gemeente waar het niet meer gaat om ‘ik’ maar steeds meer om ‘wij’. Daarom gaan wij met dit ‘programma van hoop’ de komende verkiezingen in. Ondanks de financiële uitdagingen presenteren we ons verkiezingsprogramma vol plannen voor Heerde. Plannen die laten zien dat we willen bouwen aan een samenleving waarin aandacht is voor wat echt telt: wij investeren in zorg voor elkaar, in een overheid die bondgenoot is van de inwoners van Heerde, in een duurzame economie en in keuzes die goed zijn voor Gods schepping.’
Sinds enige tijd is het verkiezingsprogramma te lezen op de website (hier). De papieren versie van het programma is te verkrijgen bij lijsttrekker Gert van der Rhee: g.van.der.rhee@heerde.nl.

« Terug

Reacties op 'Presentatie verkiezingsprogramma 2022-2026'

Geen berichten gevonden

Log in om te kunnen reageren op nieuwsberichten.